BILDER FRA AKTIVITER I 2016

BILDER FRA AKTIVITER I 2016 

ELDREBØLGEN TIL FJELLS. VESLE SKAUGUM. 14-16.SEPT 2016

31 deltagere fra Eldrebølgen i Råde dro på fjelltur til Vesle Skaugum på Golsfjellet, 14 september. Det ble to dager med herlig vær og flotte opplevelser. En «høydare» var turen med Flomsbanen fra Myrdal til Flom i strålende solskinn. Vi fikk en hel vogn for oss selv med Eldrebølgens navn på vinduene. Det skapte stor stemning. Utsikten og historien omkring Flomsbanen gjorde opplevelsen sterk og mektig. I dalen lå tåken, men det er sol på toppene som en av deltagerne sang så smukt.
Oppholdet på Vesle Skaugum ble preget av vitser og merkelige påfunn som holdt latteren i gang hele tiden. Hvis det er så at en god latter forlenger livet så vil alle de 31 leve svært lenge.
Vertskapet på Vesle Skaugum laget meget god mat, ørret og reinsdyr til middag. (Samt meget gode sauser. Min anmerkning.)
En stor takk til dem og til Hovland Buss som fraktet de glade menneskene trygt fram og tilbake.

Nye sjåfører på Eldrebølgen i Råde


Sjåfører fra Eldrebølgen kjører ut mat og kjører folk til og fra dagsenteret i kommunen, kalt PIGRI. Alle sjåførene gjør dette frivillig og uten vederlag fra kommunen. Dette er et system som sparer Råde Kommune for mange kroner i året.
Eldrebølgen er så heldige at mange pensjonister gjør denne jobben. Vi har en fast stab av sjåfører som synes at dette er meningsfylt arbeid. Det er vi glade for og sender de en hjertelig takk.
Nylig meldte det seg et ektepar (pensjonister) som har flyttet til Karlshus for noen år siden. De kommer fra Oslo og ville gjøre en innsats i Råde. De kjører nå bussen som bringer folk til og fra dagsenteret. Dagsenteret har forskjellige aktiviteter og har stor betydning for brukerne.
Vi synes det er prisverdig at Torill og Erik Ottesen har påtatt seg denne oppgaven og takker de så mye for det.

JULEBORD 2016, IDRETTSHUSET 2.DESEMBER.

Pelle Prest tenner julegranen

2016 Bilder fra årsmøtet.